Uw flexibele cybersecurity team leden

Het wereldwijde tekort aan cyberbeveiligers zal naar verwachting oplopen tot 3,5 miljoen onvervulde vacatures in 2021, tegen 1 miljoen in 2014. Cyberbeveiligingsbedrijven reageren op de krapte op de arbeidsmarkt door zorgaanbieders en ziekenhuizen een groeiend portfolio aan diensten te bieden waaruit ze kunnen kiezen.

“Vorig jaar meldde HIMSS dat 60% van de organisaties een toegewijde CISO had, terwijl dat aantal het jaar daarvoor slechts 50,7% bedroeg. Wat betreft niet-uitvoerend en toegewijd personeel in 2017, zegt 80% van de respondenten dat ze toegewijd beveiligingspersoneel hebben, tegenover slechts 42,7% vorig jaar”. Hoewel we deze toename zien, is er nog steeds een ernstig tekort aan cybersecurityprofessionals. Als we niet blijven werken aan het vinden van oplossingen, kunnen we niet verwachten dat het steeds beter gaat.

Wij weten wat nodig is

ISO 27001

Certificeren is een kostbare aangelegenheid. Een interne audit is eenvoudiger uit te voeren. We opereren als internal auditor.

Inhoudsdeskundig

Cyberspecialist

Onze cyber specialisten hebben gemiddeld tussen de 10 en 15 jaar ervaring in de sector waar ze zich in hebben gespecialiseerd.

slimme technologie

Single Sign On - SSO

Uw authenticatie proces optimaliseren met SSO. Wij hebben de oplossingen en beschikken over de laatste technologie.