Hands on cybersecurity ervaring

Ons Business Partner Network

Dankzij jarenlang onderzoek en praktijkervaring sinds 2012 weten we exact wat werkt en wat niet. Deze kennis maken wij beschikbaar voor al onze klanten.

We zijn een groot voorstander van het public private partnership model waarbij academici industrie en overheid nauw samenwerken om dreigingen structureel te mitigeren en hierbij werken we ook samen met kennis instituten als de universiteit van Maastricht Enisa NIST Stanford Singularity University.

Wij zijn Europees distributeur van de volgende technologische platforms en hebben deze ook bij onze klanten concreet geïmplementeerd.

CyberSecurity is een zeer complex onderwerp wat diverse sub specialisaties vergt. Vanuit deze optiek werken we samen met de volgende partijen op frequente basis. Deze partijen zijn 100% Nederlands

Met 7 miljard transacties per seconde realtime inzicht in uw organisatie

150000

alerts per dag

365

24/7 CyberProtectie

250

team leden

233000

bedrijven in kaart

Waarom kies je voor

ResilientShield?

Dankzij ons multi-disciplinaire team van experts kunt u zich wapenen tegen de laatste cyberdreigingen. Hierbij bundelen we onze kennis op het gebied van kritische infrastructuur, (lucht)havens en de zorg sector.

Cloud Omgevingen Azure AWS Google
100%
Hybride omgevingen
100%
OT omgevingen SCADA NetBus / 61850
100%

Hands on cybersecurity ervaring

Samen bouwen aan cyberweerbaarheid

We leven in een bijzondere tijd en dat betekent dat je alle zeilen bij moet zetten om je bedrijf cyberweerbaar te maken en te houden.

Wij werken intensief samen met de volgende organisaties